Bram

van de Ruiting

Interessante bloedlijn: 0% inteelt

Bram is een chique verschijning met een echte vaderuitstraling. Zijn beenwerk beschikt over veel kwaliteit van hardheid en het is bovendien uitstekend bewaard doorheen de jaren. Bram beschikt over ruime, correcte bewegingen en hij toont deze met veel overtuiging. Hij weet als geen ander souplesse te steken in zijn forse draf. 

Met de imposante bruine hengst 'Baron van't Zeegat' aan vaderskant staat Bram garant voor een ruime kleurvererving. In zijn gevolg vinden we ALLE kleuren terug.  Uit het oogpunt van zijn mooie kleur en bijzondere afstamming is Bram zeer interessant voor de nodige bloedverversing.

Belgisch Kampioen Afstammelingen 2016 

Bram fokt niet enkel kleur door maar ook kwaliteit. Met zijn unieke groep nakomelingen wist Bram zich in 2016 te bekronen tot Nationaal kampioenhengst met afstammelingen. Zijn fokkwaliteiten werden in hetzelfde jaar eveneens onderstreept door zijn dochters Auke, Aurelie en Aurore van het Hermeshof die Nationaal kampioen werden bij de loten van 3. Bovendien heeft Bram ook een stel goedgekeurde zonen voortgebracht. Tot op heden tonen zijn nakomelingen hun verdienste door meermaals de kopplaatsen te bezetten. 

Pedigree

  • Vader: Baron
  • Moeder: Mira
  • Uitgebreide pedigree: Klik hier 

Stamboek KMBT SRCTB